Ruitschade, wat nu….. Bel 0511-441250 !

Is uw autoruit beschadigd als gevolg van steenslag of anders en u ziet een sterretje of barst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De beschadigde autoruit kan, als deze niet tijdig wordt gerepareerd of vervangen, een gevaar opleveren voor uw veiligheid als bestuurder of voor de medepassagiers. De autoruit is bij de huidige auto's zelfs een dragend onderdeel geworden van de constructie.

Autoruitreparatie

De kleinere beschadigingen zoals een sterretje of putje zijn in de meeste gevallen te repareren. Als u zulke schade constateert, laat deze dan zo snel mogelijk repareren bij ons. De beschadiging wordt met behulp van een kunsthars gerepareerd. Deze reparatie methode is veilig en erkend.  

Autoruitvervanging

Is uw autoruit niet meer te repareren dan kunnen wij deze op een deskundige manier vervangen door een nieuwe ruit van originele kwaliteit. Zowel voorruiten als zij- en achterruiten. Voor elk automerk kunnen wij de ruiten vervangen.Alles in één keer geregeld….

Omdat autoruitschade al vervelend genoeg is, lossen wij alles voor u op. Dat doen we snel en vakkundig en zonder rompslomp.

Ook kunnen wij de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar verzorgen. Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf €0,- eigen risico. U dient dan wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA Extra).