Maak kennis met Subaru’s eerste volledig elektrische SUV, de Solterra! 

  • Batterij-elektrische SUV die Subaru gezamenlijk ontwikkelt met Toyota Motor Corporation 
  • Gebouwd op e-SUBARU GLOBAL PLATFORM specifiek voor volledig elektrisch voertuig en gezamenlijk ontwikkeld met Toyota

Tijdens de ontwikkeling van de SOLTERRA, de eerste BEV van het merk die wereldwijd wordt gelanceerd, heeft Subaru de nadruk gelegd op het overtreffen van de klantverwachtingen van een BEV en er een praktisch voertuig van gemaakt zodat klanten er comfortabel en vol vertrouwen voor kunnen kiezen, omdat de auto de hoeksteen van Subaru’s toekomstige BEV’s zal zijn.

Tegelijkertijd zet Subaru, omdat het een Subaru SUV is, in op het maken van een auto die bestaande Subaru-klanten het gevoel biedt dat het een echte Subaru is.

Door alle goede eigenschappen van een BEV te combineren met de kernwaarde ‘enjoyment and peace of mind’ waar Subaru als sinds jaar en dag voor staat, is de SOLTERRA gebouwd als een authentieke SUV in een milieuvriendelijk pakket, die kan worden gebruikt met dezelfde gemoedsrust zoals de bestaande Subaru SUV-modellen.

De Final Edition is in beperkte oplage in Europa geïntroduceerd. Autobedrijf van der Ploeg is sinds 1976 de Subaru dealer van Friesland en daarmee de een van de oudste Subaru dealer van Nederland! Als echte liefhebbers van het merk hebben wij nogmaals de kans genomen om een WRX STI Final Edition, welke in zeer beperkte oplage beschikbaar is, aan te schaffen.

Welkom bij Autobedrijf van der Ploeg, al meer dan 45 jaar de Subaru dealer van Friesland!

Wij presenteren u de vernieuwde Subaru Outback 2.5 CVT Premium modeljaar 2021. Maak kennis met de geheel nieuwe Outback.

Ontdek zijn veelzijdigheid, slimme techniek en hoge veiligheidsniveau, gekoppeld aan een rijke standaarduitrusting, een zee van ruimte en een premium afwerking. De nieuwe Outback, het nieuwe premium. ​

Meer informatie? Wij heten u van harte welkom. Autobedrijf van der Ploeg B.V. Kortelaan 70 9298 RJ Kollumerzwaag 0511-441250 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opnieuw ontworpen Forester biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u te ondersteunen bij al uw dagelijkse uitdagingen, terwijl u wordt aangemoedigd om er steeds nieuwe aan te gaan. Met een gedurfder en krachtiger SUV-ontwerp alsook de bekwaamheid om al het nodige te bieden, geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen meegeniet. Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek het buitenleven. Doe alle dingen die u altijd al wilde doen. Het is gemakkelijk met de stoere en krachtige look van de Forester die uw verlangen naar avontuur triggert. Geniet van alle buitenavonturen terwijl u iedereen gelukkig, comfortabel en veilig houdt.

De nieuwe Forester E-BOXER : 

- Vernieuwd design

- Nieuwe generatie Eyesight

- Nieuwe velgen en kleuren

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Neem contact op met de Subaru dealer van het Noorden! Al meer dan 45 jaar de Subaru dealer van het Noorden. Wij zijn bereikbaar op 0511 - 44 12 50 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De volledig nieuwe Subaru Outback, het vlaggenschip van het Japanse merk, staat eind deze maand bij de dealer. Het model is in drie uitvoeringen leverbaar: Comfort, Field en Premium, de prijzen beginnen bij € 58.995,-. Welke versie ook wordt gekozen, de uitrusting is rijk, de gebruiksmogelijkheden eindeloos en het veiligheidsniveau hoog.

Subaru startte 26 jaar geleden met een veelzijdige en bekwame stationwagon met vierwielaandrijving. Het was het begin van en lange reeks Outback-uitvoeringen en de geboorte van de crossover. Inmiddels dient de zesde generatie Outback zich aan. Het model is nog beter, nog completer en nog veelzijdiger.

Ook deze nieuwe Subaru Outback hebben wij recent afleverklaar gemaakt incl. de klantwens voor een afneembare trekhaak met 13 polige aansluiting

Consumentenbond onderzoekt jaarlijks de storingsgevoeligheid van het Nederlandse wagenpark van auto’s tot tien jaar oud. Ook dit jaar weer. In de Top 10 van meest betrouwbare merken komen er negen uit Azië. Subaru scoort de tweede plaats met een prachtige 8,6, de Subaru Forester haalt maar liefst een 9,1.

Nederland verkeert net als de rest van de wereld in roerige periode door het coronavirus. Ondanks de vele onzekerheden die deze pandemie met zich meebrengt, willen we u laten weten dat wij voor u klaar staat om u zo goed mogelijk te helpen. 

Het spreekt voor zich dat de wij maatregelen hebben getroffen. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarbij de adviezen van autoriteiten en het RIVM. In bepaalde gevallen zullen de genomen maatregelen consequenties hebben voor onze manier van werken. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

De Subaru XV 2.0i hybride

Sinds de lancering in 2017 is de Subaru XV uitgegroeid tot een populaire keuze onder Subaru-klanten. Dankzij de grote populariteit was de XV vorig jaar zelfs het meest verkochte Subaru-model in Europa. De modelnaam XV staat voor de kernwaarden van Subaru: veiligheid, rijplezier en duurzaamheid.
 
De Subaru XV staat op het nieuwe Subaru Global Platform (SGP) dat synoniem is met toonaangevende botsveiligheid, superieure actieve veiligheidssystemen en vooruitstrevende rijeigenschappen en comfort. Dankzij de toepassing van het SGP zijn de stijfheid van de carrosserie en het chassis sterk toegenomen. De frontale laterale torsiestijfheid groeide met +90%, de torsiestijfheid met +70%, de stijfheid van de voorwielophanging met 70%, en de stijfheid van het achterste subframe met +100%. Ten opzichte van de huidige modellen is de botsenergieabsorptie verbeterd met 40%.
 
Voor de aandrijving van het nieuwe model XV zorgt een direct ingespoten 2,0-liter viercilinder boxermotor. 80% van alle motorcomponenten is nieuw. De boxerbenzinemotor is verbonden met een Lineairtronic-transmissie met een geïntegreerde elektromotor. De nieuwe e-BOXER-aandrijflijn zorgt voor een soepele, 30% meer lineaire acceleratie en meer trekkracht. Afhankelijk van de rijomstandigheden zorgt de Subaru e-BOXER-technologie voor een flexibele aandrijfkrachtregeling en een optimale samenwerking tussen de 2,0-liter direct ingespoten boxermotor en de elektromotor. De e-BOXER-aandrijflijn heeft drie rijmodi: Engine driving, EV driving en Motor Assist driving.