Digital Radio Nederland, de instantie die digitaal radioluisteren in Nederland moet versnellen, maakt in de Week van de Digitale Radio (van 11 tot en met 15 juni) bekend dat radioluisteren steeds vaker digitaal gebeurt. Subaru levert een belangrijke bijdrage om die groei te bewerkstelligen: alle nieuwe Subaru’s worden vanaf dit jaar standaard geleverd met DAB+. In 2017 was 37% van de nieuw verkochte auto’s in Nederland voorzien van DAB+, zo becijferde Jato Dynamics. Op dit moment luisteren al zo’n twee miljoen Nederlanders naar digitale radio.

  • Subaru heeft vandaag op de 88e internationale autotentoonstelling van Genève de Subaru VIZIV Tourer Concept onthuld. Subaru toonde de eerste VIZIV Concept in 2013, waarna het Japanse merk haar toekomstvisie op het gebied van productontwikkeling middels een serie van VIZIV concept cars heeft gepresenteerd.

De naam VIZIV is gebaseerd op de term 'Vision for Innovation'. De VIZIV Tourer Concept is het eerste model uit de VIZIV-serie met de naam Tourer. De auto combineert het plezier om met een auto op stap te gaan met typische Subaru-kenmerken als Symmetrical AWD, een boxermotor en een hoge mate van veiligheid en veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties. Al deze elementen zijn al leidend in Subaru’s, maar nog niet eerder in een Tourer verenigd.

De nieuwe Subaru XV en Subaru Impreza haalden uitstekende scores in alle vier de testgebieden (volwassenen, kind, voetgangers bescherming, veiligheidsondersteuning) en haalden cijfers die ruimschoots boven de vereiste minimum lagen en aanzienlijk hoger waren dan de totale gemiddelde beoordeling.

Kom naar de grootste kampeerbeurs van Nederland de Caravana in het WTC Expo in Leeuwarden, van donderdag 19 januari t/m 24 januari en maak ook kennis met het veelzijdige topmerk Subaru.

Wij zien ernaar uit om u te ontmoeten.

Vorige week ook al een auto mogen afleveren aan een klant die al ruim meer dan 40 jaar tot onze klantenkring behoord.
Vandaag ook weer nl. aan fam. Wiersma uit de Tike.


Ook jullie bedankt voor al deze jaren en de fijne samenwerking en wensen jullie namens ons allen, veel plezier met de nieuwe aanwinst nl: een Subaru Forester 2.0 AWD uit 2003.

Fam de Boer (Kollum) van harte gefeliciteerd met de nieuwe aankoop, een Subaru XV 1.6 AWD Luxury uit 2012. Al meer dan 40 jaar klant bij Autobedrijf van der Ploeg.

Hartelijk bedankt voor de order.  

Autobedrijf van der Ploeg bv is voor de komende jaren weer sponsor van de A1 voetbalploeg Friese Boys. Dat moet even op de foto. Veel succes toegewenst jongens !!! 

Deze week weer bij ons op voorraad gekregen deze nieuwe Suzuki Vitara (vanaf € 19.999,-) en deze nieuwe Suzuki Swift (vanaf € 14.499) Ook bij Autobedrijf van der Ploeg bv.

En ook vanmorgen deze Subaru Forester Luxury 2.0 AWD afgeleverd. (Dokkum)  Wij bedanken de nieuwe eigenaar  voor de order en wensen hem veel fijne en veilige kilometers toe.

 

DSC04539