Ook deze nieuwe Subaru Outback hebben wij recent afleverklaar gemaakt incl. de klantwens voor een afneembare trekhaak met 13-polige aansluiting

 

 

 

Consumentenbond onderzoekt jaarlijks de storingsgevoeligheid van het Nederlandse wagenpark van auto’s tot tien jaar oud. Ook dit jaar weer. In de Top 10 van meest betrouwbare merken komen er negen uit Azië. Subaru scoort de tweede plaats met een prachtige 8,6, de Subaru Forester haalt maar liefst een 9,1.

Nog dit jaar belastingvoordeel op nieuwe Subaru's !

Bent u in de markt voor een andere Subaru? Dan is het slim om nog dit jaar tot aanschaf over te gaan. Per 1 januari verandert de belasting en worden nieuwe auto’s duizenden euro’s duurder.

Een aantal Subaru-modellen krijgt te maken met een prijsverhoging tot wel € 3.900,-. Inderdaad, heel veel geld. Het belastingvoordeel in combinatie met de aantrekkelijke korting op de X-Explore-modellen betekent dat u kunt profiteren van tot bijna € 6.000,- voordeel.

Nederland verkeert net als de rest van de wereld in roerige periode door het coronavirus. Ondanks de vele onzekerheden die deze pandemie met zich meebrengt, willen we u laten weten dat wij voor u klaar staat om u zo goed mogelijk te helpen. 

Het spreekt voor zich dat de wij maatregelen hebben getroffen. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarbij de adviezen van autoriteiten en het RIVM. In bepaalde gevallen zullen de genomen maatregelen consequenties hebben voor onze manier van werken. Wij vragen om uw begrip en medewerking.
 
Zolang het mogelijk en werkbaar is, blijven de showroom en de werkplaats voor u open. Als uitgangspunt gelden de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij werken met in acht name van de volgende regels:
 
• Onze medewerkers zijn goed op de hoogte hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona;
 
• Medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen;

• Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt

• Raakvlakken en sleutels van uw auto worden na de werkzaamheden ontsmet;

• Wij voeren extra schoonmaakrondes uit vij bijvoorbeeld de PIN-automaat, de toiletten en de deurklinken;

• Bent u verkouden of hoest u? Dan vragen wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt;
 
• Hebt u de afgelopen 14 dagen een risicogebied bezocht en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon, ook dan willen wij u vragen om de afspraak te verplaatsen;
 
• Bij een bezoek aan de showroom en werkplaats, graag de volgende zaken in ogenschouw nemen:
o Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
o Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog;
o Betaal zo veel mogelijk met PIN;
o Leg uw autosleutels op de balie, overhandig ze niet direct aan onze medewerkers;
o Wij schudden tijdelijk geen hand;
o Kantoren en/of de werkplaats niet betreden tenzij het strikt noodzakelijk is.
 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren in het geval de situatie wijzigt. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te bedienen en vragen om uw begrip indien wij niet de service kunnen bieden die u bent gewend.

 

De Subaru XV 2.0i hybride

Sinds de lancering in 2017 is de Subaru XV uitgegroeid tot een populaire keuze onder Subaru-klanten. Dankzij de grote populariteit was de XV vorig jaar zelfs het meest verkochte Subaru-model in Europa. De modelnaam XV staat voor de kernwaarden van Subaru: veiligheid, rijplezier en duurzaamheid.
 
De Subaru XV staat op het nieuwe Subaru Global Platform (SGP) dat synoniem is met toonaangevende botsveiligheid, superieure actieve veiligheidssystemen en vooruitstrevende rijeigenschappen en comfort. Dankzij de toepassing van het SGP zijn de stijfheid van de carrosserie en het chassis sterk toegenomen. De frontale laterale torsiestijfheid groeide met +90%, de torsiestijfheid met +70%, de stijfheid van de voorwielophanging met 70%, en de stijfheid van het achterste subframe met +100%. Ten opzichte van de huidige modellen is de botsenergieabsorptie verbeterd met 40%.
 
Voor de aandrijving van het nieuwe model XV zorgt een direct ingespoten 2,0-liter viercilinder boxermotor. 80% van alle motorcomponenten is nieuw. De boxerbenzinemotor is verbonden met een Lineairtronic-transmissie met een geïntegreerde elektromotor. De nieuwe e-BOXER-aandrijflijn zorgt voor een soepele, 30% meer lineaire acceleratie en meer trekkracht. Afhankelijk van de rijomstandigheden zorgt de Subaru e-BOXER-technologie voor een flexibele aandrijfkrachtregeling en een optimale samenwerking tussen de 2,0-liter direct ingespoten boxermotor en de elektromotor. De e-BOXER-aandrijflijn heeft drie rijmodi: Engine driving, EV driving en Motor Assist driving.

 

NOG MEER AANDACHT VOOR VEILIGHEID EN COMFORT

 

 

Subaru heeft de Outback, zijn ruime crossover, aangepast. Het model won aan luxe en is nog veiliger geworden. Gebleven zijn de brede inzetbaarheid, het enorme comfort en een zee aan ruimte. Meer goed nieuws: de Outback is met een vanafprijs van € 46.995,- nog steeds uitermate betaalbaar. Subaru-dealer van der Ploeg te Kollumerzwaag heeft het model staan voor een uitgebreide proefrit.

 

Sinds de lancering in 1997 is de Forester uitgegroeid tot een van de populairste Subaru-modellen. Klanten over de hele wereld kiezen het model om zijn combinatie van veiligheid en betrouwbaarheid. De vijfde generatie Forester is een nieuwe interpretatie van de kernwaarden van het merk Subaru. De volledig nieuwe Forester staat op het Subaru Global Platform (SGP) dat garant staat voor rijdynamiek, superieure stabiliteit en rijeigenschappen, doorontwikkelde veiligheidssystemen en meer stuurgevoel, aangevuld met uitzonderlijke demping van trillingen en rijcomfort.

Subaru heeft aangekondigd dat de WRX STI het strijdtoneel gaat verlaten. Een icoon als de WRX STI verdient het om een volwaardig afscheid te krijgen. Dit wordt dan ook gedaan door een unieke en gelimiteerde uitvoering op de markt te introduceren, de Subaru WRX STI Final Edition.
De WRX STI is het iconische model van Subaru, jaren lang werd deze auto gekenmerkt door zijn vele rally successen en rally legendes zoals Colin McRae, Richard Burns en Petter Solberg die deze auto tot het uiterste dreven om het wereld kampioenschap rally te winnen. Met deze successen werd de basis gelegd voor Subaru ´s ultieme sportsedan. Door de jaren heen is deze WRX STI op alle gebieden verbeterd om nog meer gevoel van plezier, beleving en veiligheid over te brengen!